Η κίνηση που σε συμφέρει

ΔΙΚΤΥΟ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
BARBAS GAS

Κεντρικό κατάστημα
5ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών (πίσω από τη NISSAN)
Τ.Κ. 455 00 Ιωάννινα
Τηλ: 26510 02855
Fax: 26510 02856
Ωράριο λειτουργίας: ΔΕΥ-ΣΑΒ 06:00-22:00
image-306977-96654-diktio-photo.jpg

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο πρατήριο καυσίμων, όπου θα βρείτε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, αλλά και υγραέριο.

Επίσης, στο χώρο αυτό εδρεύουν οι αποθήκες και το υπερσύγχρονο συνεργείο μας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπου πραγματοποιούνται οι τοποθετήσεις των συστημάτων υγραερίου.

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ανάγκες των πελατών μας, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και δημιουργήσαμε το Coffee & Snack. 

​​​​​​​Εκεί θα βρείτε όλα τα είδη καφέ και άλλα ροφήματα, ποτά και αναψυκτικά, φρεσκοψημένες σφολιάτες και μπαγκέτες, πάντοτε ημέρας, αλλά και ένα mini shop με μεγάλη ποικιλία από snacks και γλυκίσματα.

Πρόκειται για ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, ιδανικό για ταξιδιώτες που θέλουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το δρόμο ή να κάνουν μία στάση και για όσους θέλουν να απολαύσουν τον καθημερινό καφέ τους ή ένα χαλαρωτικό ποτό.

Υπάρχει, ακόμη, μεγάλη οθόνη που υποστηρίζει CONN-X, για όσους θέλουν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, πίνοντας το ποτό τους συνοδευόμενο, πάντα, από σπιτικούς μεζέδες.